Natació

El mundial de piscina curta s’ajorna un any i es farà al 2021

Natació. Estava previst a Abu Dhabi pel mes de desembre i ara es disputarà del 13 al 18 de desembre de l’any vinent en el mateix escenari

El mundial de natació de piscina curta que estava previst pel desembre del 2020, s’ha ajornat un any i ara es disputarà del 13 al 18 de desembre del 2021 en el mateix escenari d’Abu Dhabi, l’Etihad Arena. El canvi de dates s’ha produït per la incertesa de l’evolució de la pandèmia del covid-19 a tot el mon. Les autoritats dels Emirats Àrabs Units van sol·licitar a la federació internacional (FINA) l’ajornament de la competició que s’havia de disputar del 10 al 12 de desembre del 2020.

El president de la FINA, l’uruguaià, Julio César Maglione, ha manifestat en la nota de premsa: “Hem treballat durant les darreres setmanes, amb estreta col·laboració amb les autoritats dels Emirats, i creiem que aquesta és la solució més adequada per tots els participants”.

La federació internacional també ha confirmat que el seu congrés general es farà el 5 de juny del 2021 a Doha (Qatar), en el que s’han d’escollir els nous membres del bureau de la FINA pel període del 2021 al 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)