Handbol

El Bordils torna a casa set mesos després

Handbol. L’equip de Pau Campos s’estrena al Blanc-i-verd contra l’Alacant amb un equip encara en plena reconstrucció

L’últim partit de lliga que el Bordils va jugar al Blanc-i-verd va ser el llunyà 1 de març contra el Zamora (29-21), amb un equip en què encara hi havia com a figures destacades l’indiscutible Jordi González, ara al Barça, i Canyigueral, Masmiquel i Farrarons, components decisius en atac. Onze gols van fer entre tots tres aquell dia. Són baixes que han obligat a refer un altre cop l’estructura d’un equip que en l’estrena a la pista del Barça B (33-28) va oferir bones sensacions, sobretot a la porteria, tot i haver viscut una pretemporada atípica.

“No ens podem queixar, sobretot veient com alguns equips ja tenen casos de coronavirus”, assenyala el tècnic, Pau Campos, que admet que el rival d’avui, l’Sporting Alacant, és nou a la categoria però té un grapat de jugadors coneguts, començant pel central de Fornells Dídac Villar: “Molts jugaven a l’Agustinos, un rival amb el qual ja havíem jugat.” L’equip alacantí va cedir els primers punts a casa en la primera jornada contra l’Adrianenc (26-30).

Campos tindrà les baixes avui de Pou i Olivé en un partit en què només cent socis podran accedir a les grades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)