Handbol

L’adreçador de Galícia

Handbol. El Bordils juga a Lalín (17 h), després de fer-se els tests serològics com fa 15 dies va fer el Sarrià. L’Adrianenc, amb set possibles positius, a casa

El Bordils juga aquesta tarda a Lalín (17 h) el primer dels tres partits que té a Galícia, motiu pel qual aquesta setmana la plantilla s’ha sotmès als tests serològics. És l’obligació de la Xunta, que no permet competir al seu territori sense fer-se les proves de Covid; el Sarrià mateix se les va fer fa quinze dies per jugar a la mateixa pista (28-25). El Teucro, un altre dels gallecs del grup A de Plata, no juga aquesta setmana perquè quan l’Adrianenc es va fer les proves es van detectar set possibles casos que van obligar a ajornar el duel.

“Hi ha un greuge entre els equips d’un grup que anem tres cops a Galícia i els de l’altre que no hi van”, diu Pau Campos, que recorda que el rival d’avui va jugar la setmana passada al camp de l’Adrianenc i que quan van a fora no es fan les proves. “Aquesta setmana hem parlat més de les proves que del Lalín”, lamenta l’entrenador.

“És un equip nou en la categoria, d’un poble molt petit i que manté el bloc de l’ascens. Una història que ens sona”, exposa Campos en referència a la il·lusió del seu rival, del qual destaca el llançament a la primera línia, la porteria i la capacitat per córrer. Fer un partit “més rodó” és el seu desig. Un primer triomf –després d’una derrota i un empat– permetria al Bordils entrar en una trajectòria per estar amb els de dalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)