Més esport

Tercera final de Sainz-Triay

Pàdel. La catalana i la menorquina derroten Sánchez-Salazar (1) en l’Estrella Damm Barcelona Master i avui lluitaran pel títol contra les Alayeto. La lesió d’Ari provoca un final descafeïnat

La barcelonina Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay van derrotar en un partit accidentat les números 1, la reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar per 6-1, 6-7 i 6-1, i jugaran avui la final de l’Estrella Damm Barcelona Master contra les bessones Sánchez Alayeto. El duel català de semifinals va quedar deslluït per la lesió, en el tercer set, d’Ari Sánchez a l’espatlla esquerra. Sainz i Triay, endollades i jugant a un gran nivell, afrontaran la tercera final consecutiva i busquen el segon títol del curs després d’haver-se coronat a Sardenya i perdut precisament contra Ari i Ale a Menorca.

Les números 1 van sobreviure a dues pilotes de partit en contra en el tie-break del segon acte després d’haver estat netament inferiors en el primer set, amb Sainz sempre perseverant i Triay pletòrica. Però en el primer joc del tercer set, Ari Sánchez va caure malament i es va fer mal a l’espatlla esquerra. Va continuar jugant condicionada mentre Sainz i Triay, lògicament, li carregaven tot el joc que podien. El desequilibri en els colpejos per l’espatlla rígida va provocar els errors de la reusenca, que va acabar plorant. En el quadre masculí, la final la jugaran els argentins Sanyo-Stupa contra els espanyols Lebrón-Galán, que van eliminar Bela-Tapia per un doble 7-6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)