Natació

Ponce brilla en les sèries mundials paralímpiques amb vuit ors, dos rècords del món i dues mínimes olímpiques

Marqués, Gascón i Salguero també guanyen medalles i fan marques pels Jocs

El vilafranquí Toni Ponce va ser el nedador més destacat en les sèries mundials de natació paralimpica que es van disputar a Berlín aquest cap de setmana, la primera prova internacional després de l’aturada per la pandèmia. Toni Ponce va guanyar vuit medalles d’or i una de plata, va batre dos rècords mundials de la seva categoria SB5 i va fer dues mínimes olímpiques, una A i una B. Toni Ponce va fer la plusmarca mundial en els 100 m braça (1:26.80) i en els 200 m braça (3:09.06). En la primera distància va fer la mínima A pels Jocs Olímpics de Tòquio, i en els 100 m lliure va aconseguir la mínima B.

Núria Marqués (S9), va guanyar cinc medalles de plata, i en els 100 m esquena va fer la mínima olímpica B. Sarai Gascón (S9) va sumar dues medalles d’or i dues de plata i va aconseguir dues mínimes B en els 100 m lliure i els 100 m papallona. Òscar Salguero (S9) va tancar les sèries mundials amb sis medalles, dues de plata i quatre de bronze i la mínima B olímpica en els 100 m braça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)