Tennis taula

Un positiu fa que l’Spain Masters es disputi en grups mixtes

Gàlia Dvorak i Sofia-Xuan Zhang competiran contra els nois en la primera fase

El III Spain Masters que es disputa en una bombolla a l’hotel Riu de Madrid, des d’avui i fins dissabte, ha vist alterat el seu format pel positiu per Covid-19 d’una jugadora a la seva arribada a la competició. L’organització va aïllar a la jugadora i també a les altres que van estar en contacte directe amb ella i que van donar negatiu en els test de antígens. Totes estan a l’espera de fer les provés PCR.

Aquesta tercera competició de l’Spain Masters, que era només per jugadors estatals, ha canviat de format i en comptes d’una prova masculina i una femenina amb els seus grups, semifinal i final, ara s’estan jugaran en grups mixtes. Després però, cada categoria tindrà les seves semifinals i el campió o la campiona. Això s’ha fet per tal que les quatre jugadores que no han estat aïllades, la mataronina Gàlia Dvorak, la gironina Sofia-Xuan Zhang, la malaguenya Andrea Pérez i l’alacantina Marina Niguez, puguin disputar diversos partits. En cada grup de sis nois s’hi han incorporat a dues noies i jugaran tots contra tots. Els dos primers nois disputaran les semifinals masculines, i la posició de les noies determinarà els enfrontaments de les semifinals femenines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)