Hoquei sobre herba

L’Egara supera el Club de Campo (3-2) i obté el seu divuitè títol de copa

Hoquei sobre herba.

L’Egara ha superat el Club de Campo per un ajustat 3-2 en la final de copa disputada a Beteró (València) i ha pogut alçar el seu divuitè títol de la competició.

El club ratllat encara no s’havia situat sobre el terreny que ja ha rebut el primer gol del conjunt madrileny, amb un penal córner perfectament executat per José Basterra al minut i mig de partit. L’Egara s’ha anat despertant. El Club de Campo ha anat endarrerint les seves línies i els de Ramon Sala han disposat de fins a tres penals córner a l’últim minut del primer quart. La tercera ha estat la bona i Pau Quemada ha restablert l’equilibri. L’inici del segon quart ha estat elèctric. Pere Divorra, des del segon pal, no ha fallat a boca de canó en una centrada per la banda esquerra, però la reacció del Club de Campo ha estat immediata amb una bona anticipació d’Àlvaro Tello per tornar a igualar el resultat.

Després de la represa, l’Egara ha fet un pas endavant. Ha tingut més control de bola, mentre que el Club de Campo esperava sorprendre el seu rival en ràpides transicions. Pau Quemada, ja en el darrer quart, ha fet un primer avís en un altre penal córner. El premi ha arribat poc després amb un xut de Nani Usé, que la pròpia defensa madrilenya ha desviat dins la seva porteria. L’Egara, amb més rotació de banqueta, ha arribat més fresc al tram final i ha sabut mantenir la renda per reconquerir una copa que no guanyava des del 2018.

Tercer lloc per a l’Atlètic Terrassa

En la pugna per la medalla de bronze, l’Atlètic Terrassa ha superat el Barça, per 2-4.