Natació

La copa Nadal es podrà fer

El Procicat ha donat permís al CN Barcelona perquè organitzi divendres la 111a edició de la històrica prova

El CN Barcelona podrà organitzar divendres, el dia de Nadal, la 111a edició de la copa Nadal després de rebre l’autorització del Procicat que li exigia el port de Barcelona per celebrar aquesta prova en aigües obertes, segons ha explicat el president de club, Bernat Antràs, a la Televisió de Catalunya.

L’autorització ha arribat pocs minuts abans de l’hora límit que s’havia marcat el club per anul·lar aquesta prova en què habitualment participen entre 250 i 300 nedadors. La cursa en aigües obertes més antiga de Catalunya es farà sense públic i sota estrictes mesures sanitàries. Els participants hauran de portar mascareta obligatòria fins al punt de sortida i hauran de signar una declaració de responsabilitat per competir.

A més, els nedadors passaran un test ràpid qualitatiu d’anticossos completament gratuït. El procediment es durà a terme mitjançant una prova de sang que permetrà obtenir el resultat de test en deu minuts, segons ha informat el CN Barcelona. Com és habitual en els últims anys, la prova constarà de 200 metres amb sortida i arribada davant de l’estàtua de Colom, al port de Barcelona i amb una boia a 100 metres de la sortida on els nedadors hauran de virar.

Els guanyadors de la cursa en categoria absoluta masculina i femenina obtindran un premi de 250 euros cadascun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)