Ciclisme

La reVolta serà el 30 de maig a Sant Cugat del Vallès

La prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya viurà la seva segona edició després que no es pogués disputar el 2020 a causa de la Covid-19

La reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, viurà la seva segona edició el 30 de maig i a Sant Cugat del Vallès, amb la presència d’equips espanyols i internacionals, segons han anunciat els organitzadors. Després de no poder disputar-se l’any 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19, la reVolta tornarà a reprendre el fil des de la primera edició a Barcelona l’any 2018, quan es va celebrar coincidint amb l’última etapa de la Volta d’aquella edició. Sant Cugat del Vallès serà l’escenari tant de la sortida i la presentació d’equips, com de l’arribada que coronarà la vencedora de la prova. L’organització treballa amb un recorregut trencacames i exigent on les ciclistes hauran d’afrontar un centenar de quilòmetres que passarà per diverses comarques amb un final espectacular pels carrers de la població vallesana.

El president de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva Rubèn Peris ha comentat: “Teníem moltes ganes de tornar a posar en marxa la reVolta, la nostra prova femenina, i amb Sant Cugat hem trobat el company de viatge ideal per a fer-ho. Viurem un gran dia de ciclisme femení i amb un final molt atractiu”

En els pròxims mesos es definiran els equips participants així com les principals favorites a la victòria, que lluitaran per inscriure per segon cop el seu nom en el palmarès de la prova, que té vocació de seguir creixent any rere any.

La primera edició de la reVolta l’any 2018 va tenir com a vencedora la nord-americana Lauren Stephens (Cylance Procycling), per davant de la catalana Lorena Llamas del Movistar Team. Després d’un parèntesi forçat de tres anys, la reVolta tornarà amb més força aquest any 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)