Atletisme

Xènia Benach rebaixa el rècord català de 60 m tanques fins a 8.22

En les semifinals de la reunió de València en pista coberta ja ha acreditat 8.23, millorant la seva plusmarca catalana de l’any passat (8.32)

Xènia Benach, de 20 anys, ha establert dos rècords de Catalunya de 60 m tanques en la reunió de València, el tret de sortida a la campanya en pista coberta de l’atletisme espanyol. La velocista de l’Scorpio 71 ha acreditat 8.23 en les semifinals i poc després ha rematat la feina guanyant la final amb 8.22, tots dos registres per sota de la seva plusmarca catalana (8.32), vigent des del febrer de l’any passat a Salamanca. Tant en la semifinal com en la final ha superat a la velocista eivissenca del Barça Cari Jerez, segona amb 8.33. El registre de Benach és a més marca mínima per a l’europeu de pista coberta (8.25) de Torún (Polònia), segons els criteris fixats per la federació espanyola pels atletes sub-23. L’atleta de l’Scorpio 71 ja va demostrar un bon estat de forma diumenge passat, acreditant 8.35 en 60 m tanques i 7.67 en els 60 m llisos en el control al Palau Sant Jordi.

En la reunió valenciana també ha destacat el triomf de Victòria Sauleda (l’Hospitalet Atletisme) en els 800 m (2:06.14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)