Rugbi

Gesta d’Escòcia a Twickenham en la 150a edició de la Calcutta Cup

Guanya Twickenham per primer cop des del 1983 en la jornada inaugural del Sis Nacions (6-11)

El XV escocès de rugbi l’ha fet grossa aquesta tarda en la primera jornada del Sis Nacions emportant-se a Twickenham la 150a edició de la Calcutta Cup, el tradicional duel que l’enfronta cada any a Anglaterra (6-11). És la primera victòria dels escocesos en territori sagrat dels seus grans rivals des del 1983.

L’ambició d’un equip que ja el 2020 va mostrar la seva progressió s’ha vist reflectida ben aviat amb un cop de càstig de Finn Russell i una marca de Duhan van der Merwe (0-8). Els locals han retallat distàncies abans del descans gràcies a dos xuts de Farrell però en la segona part la resistència d’Escòcia en totes les línies ha estat formidable.

En el partit inaugural del torneig França no ha tingut problemes per deixar petja a Roma contra Itàlia (10-50).