Vela

Mas i Cantero mantenen el lideratge en el mundial de 470

Xammar i Rodríguez han cedit la primera posició en la categoria masculina

La barcelonina Sílvia Mas i la canaria Patricia Cantero mantenen el lideratge en el mundial de 470 després de la tercera jornada. Les condicions del camp de regates de Vilamoura (Portugal) han sigut complicades amb vents suaus i inestables. Sílvia Mas i Patricia Cantero han sigut quinzenes a les primera regata de dia, que han descartat, i han acabat cinquenes en la segona, totalitzat 26 punts a la fi de la jornada. La catalana i la canaria sumen deu punts més que les franceses Camille Lecointre i Aloise Retomaz, terceres del rànquing Mundial, que han aconseguit un dissetè lloc i una victòria i tenen 36 punts.

El barceloní Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez –números u del món–, han cedit el primer lloc i ara van quarts, després de fer un tercer i un vintè lloc –que han descartat–, en la jornada d’avui. Sumen 33 punts i estan a 9 dels primers que són els suecs Anton Dahlberg i Fredrick Bergstom i que avui han fet un novè i un segon lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)