Vela

Mas continua primera i Xammar va tercer en el mundial de 470

S’han disputat nou regates i la barcelonina i la canaria Cantero resisteixen al davant

La barcelonina Sílvia Mas i la canaria Patricia Cantero continuen liderant el mundial de 470 que s’està disputant a Vilamoura (Portugal) després d’haver completat nou regates. En aquesta quarta jornada la barcelonina i la canaria han aconseguit una novena i una vuitena posició i sumen 43 punts. Les franceses Camille Lecointre i Aloise Retornaz , que anaven segones no han estat encertades i han baixat fins a la quarta posició. El segon lloc amb 51 punts, a vuit del primer lloc de Sílvia mas i Patricia Cantero, és per les neerlandeses Afrodite Zegers i Lobke Berkhout que en aquesta jornada han aconseguit dues terceres posicions.

En la competició masculina el barceloní Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez han pujat a la tercera posició amb 43 punts després de la vuitena plaça i el segon lloc en les regates del dia. Els suecs Anton Dahlberg i Fredik Bergström mantenen el lideratge amb 30 punts i gràcies a dues terceres posicions ara tenen 13 punts de marge sobre el català i el gallec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)