Topen contra un mur a Zamora

Handbol. El Sarrià fa una bona primera part però s’acaba estimbant contra la defensa i el porter local

Zamora 27 Sarrià 21

ZAMORA:Mendieta, Aravena (4), Ruiz, Cubillas, Sánchez, Martín (2), M. García (1), Maide (3), Pérez (2), G. García (2), Horcajada (2), González (2), González (2), Guarido, Sarasola (5) i Alejandro (4).UE SARRIÀ:Toro, Pórtulas (2), Segarra, Martínez (3), M. Arnau (1), P. Arnau (2), Ballester (1), Font, Mariscal (3), Lozano (3), Serrano (2), Torres (1), Teixidor (3), Vicente i Moreno.PARCIALS:1-2, 5-6, 8-7, 9-8, 12-10, 13-11; 17-12, 20-13, 22-14, 22-15, 24-19 u 27-21.ÀRBITRES:Mohedano i Peris. Tres excluions al Zamora i tres al Sarrià.

El Sarrià va encaixar la segona derrota en la fase per la permanència a Zamora en un partit en què l’actuació del porter local, Mendieta, i de la seva defensa van travar el joc de combinació de l’equip de Salva Puig, que també va tenir moltes dificultats per jugar al contraatac.

El partit va començar amb bon ritme i amb aturades, alguna memorable, d’Aleix Toro i amb accions de mèrit de Teixidor, cada vegada més referent en el joc ofensiu de l’equip. Els locals, amb tot, van saber frenar el partit a temps i portar-lo al seu territori amb Mendieta no només aturant sinó fent passades de mèrit de pista a pista. El partit no es va trencar i, de fet, Lozano va tenir un penal amb el temps aturat per anar al vestidors amb 13-12, però un cop més va aparèixer Mendieta.

En la segona part, l’equip es va ofuscar en moltes jugades –dos gols en deu minuts– i els locals, liderats pel barceloní Sarasola, van escapar-se tot i els esforços de Salva Puig per retocar la defensa. Toro va continua a la seva, aturant llançaments a boca de canó, però ja era massa tard ja que la diferència s’havia enfilat als vuit gols (22-14).