Patinatge

Dinovè títol català del CPA Olot en els grups grans

Patinatge artístic. Supera clarament el CPA Girona. En els grups de xou petits, el CP l’Aldea guanya amb el mateixos punts que el CPA Tona

El CPA Olot va guanyar clarament el campionat de Catalunya de grups de xou grans que es va disputat al pavelló esportiu Pla de Llacs, de la capital de la Garrotxa, i es va emportar el seu dinovè títol de la història en la competició. El conjunt olotí va revalidar la medalla d’or amb la coreografia Trampa mortal, que va sumar 94,80 punts amb puntuacions d’entre 9,0 i 9,8, i que van presentar amb molta força i seguretat. El seu principal rival, el CPA Girona, es va quedar lluny, a gairebé sis punts, amb 82,90, amb el muntatge Ella, una coreografia amb noves acrobàcies i que va estar penalitzat per alguna caiguda. Va completar el podi, que va ser el mateix que l’any passat a Lleida, el PA el Masnou, amb Efecte al·lucinogen, que va sumar un total de 82.70 punts, i va quedar molt aprop del conjunt gironí.

En grups petits, el CP l’Aldea va guanyar el títol amb els mateixos punts (82,70) que el CP Tona, que va acabar segon. La lluita per la medalla d’or va ser molt disputada i el conjunt del Baix Ebre es va imposar pel sistema de desempat white, que premia les victòries dels jutges. El muntatge Parla’m va tornar a situar l’Aldea a dalt del tot del podi, on havia estat per última vegada l’any 2019, ja que l’any passat va ser quart. La coreografia Gravity, del conjunt osonenc, el va mantenir en la segona plaça. La tercera posició del podi la va ocupar el CP Matadepera, que defensava el títol guanyat l’any passat, amb Salem, que va tenir 79,20 punts. El proper diumenge 11 d’abril es disputarà a Riudoms el campionat català de grups júnior i quartets.

Grups Grans
1r. CPA Olot 94,80 punts
2n. CPA Girona 82,90 punts
3r. PA el Masnou 82,70 punts
4t. CP Celrà 76,60 punts
5è. CPA Tona 73,20 punts
6è. GEiEG 66,40 punts
Grups petits
1r. CP l’Aldea 82,70 punts
2n. CPA Tona 82,70 punts
3r. CP Matadepera 79,20 punts
4t. PA Maçanet 72,60 punts
5è. AP Lliçà de Vall 72,40 punts
6è. CPA Palau 68,20 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)