Futbol sala

L’Industrias tomba el Barça en el retorn al Pavelló Nou (3-2)

La inauguració ha acabat amb una gran festa després que Cardona hagi fet el gol del triomf en el darrer minut

Industrias 3 Barça 2

INDUSTRIAS:Almagro, Croso, Sepe, Bermusell, Drahovsky –cinc inicial–, Cardona, Petry, Santos, Älvarez , Khalid, Verdejo i Borja.BARÇA:Feixas, Aicardo, Dyego, Adolfo, Ferrão –cinc inicial–, Ximbinha, Daniel, Esquerdinha, Mattheus i Coelho..GOLS:0-1 (2’) Ximbinha. 1-1 (10’) Drahovsky. 1-2 (20’) Coelho. 2-2 (29’) Álvarez. 3-2 (39’) Cardona.ÀRBITRES:Centeno i Centeno.

L’Industrias ha celebrat el seu propi diumenge de glòria amb una victòria èpica en el derbi contra el Barça en la reestrena del Pavelló Nord. Cardona, amb una espectacular rematada en el darrer minut, ha decidit un duel igualat però en què els locals han perseverat més en atac. És la tercera victòria seguida aquesta temporada dels de Javi Rodríguez sobre els blaugrana. L’afició ho ha celebrat com si fos un títol.

Quan els jugadors tot just tastaven el parquet nou de trinca Ferrão ha rebut d’esquenes s’ha girat i ha posat el seu segell d’or en la magnifica instal·lació de Santa Coloma. A l’afició local no li ha fet gràcia però per a la història del Pavelló Nou sempre quedarà que l’home que el va reestrenar va ser un dels millors jugadors de la història. L’Industrias ha entomat el cop com si res i ràpidament s’ha fet amb el control del partit gràcies a la seva pressió alta, a les filigranes de Sepe i a la presència amenaçant de forma constant de Drahovsky, tot un malson pel Barça en la història recent. L’eslovac ha traduït el domini del seu equip en l’1-1 després d’aprofitar una passada de Sepe i superar Feixas, que ha sortit de titular en un pavelló que coneix molt bé. L’equip de Javi Rodríguez ha mantingut el domini i la pressió, però les cinc faltes l’ha acabat perjudicant. Andreu Plaza ha demanat temps mort amb cinc minuts per jugar i finalment Dyego i Daniel han sabut com treure la pilota i els blaugrana ha tornat a trobat el camí cap a la porteria. Adolfo ha tingut una ocasió claríssima que ha acabat amb Almagro lesionat. Borja, fred, ha entrat a la pista just a temps per veure com Coelho enviava la pilota al seu escaire amb només 44 segons de joc.

L’Industrias ha mantingut la pressió en la segona part, tot i que el Barça també ha tingut bones ocasions, sobretot quan ha vist que Álvarez, murri, ha fet l’empat 2-2. Ferrão i Dyego han perdonat i s’ha arribat a un final a cara o creu. En el darrer temps mort local Javi Rodríguez ho ha tingut clar amb el missatge als seus jugadors: “Guanyarem aquest partit!”. Dit i fet. Pilota d’Uri Santos a Cardona, que l’ha engaltat a l’escaire. L’àrbitre, a més, s’han empassat un penal de Khalid i el pavelló ha estat una festa.