Futbol sala

Santa Coloma és una festa

Futbol sala. L’Industrias tomba el Barça al Pavelló Nou amb un gol en l’últim minut

Industrias 3 Barça 2

INDUSTRIAS:Almagro, Croso, Sepe, Bermusell, Drahovsky –cinc inicial–, Cardona, Petry, Santos, Álvarez, Khalid, Verdejo i Borja.BARÇA:Feixas, Aicardo, Dyego, Adolfo, Ferrão –cinc inicial–, Ximbinha, Daniel, Esquerdinha, Mattheus i Coelho.GOLS:0-1 (2’) Ximbinha. 1-1 (10’) Drahovsky. 1-2 (20’) Coelho. 2-2 (29’) Álvarez. 3-2 (39’) Cardona.ÀRBITRES:Centeno i Centeno. INDUSTRIAS:Almagro, Croso, Sepe, Bermusell, Drahovsky –cinc inicial–, Cardona, Petry, Santos, Álvarez, Khalid, Verdejo i Borja.BARÇA:Feixas, Aicardo, Dyego, Adolfo, Ferrão –cinc inicial–, Ximbinha, Daniel, Esquerdinha, Mattheus i Coelho.GOLS:0-1 (2’) Ximbinha. 1-1 (10’) Drahovsky. 1-2 (20’) Coelho. 2-2 (29’) Álvarez. 3-2 (39’) Cardona.ÀRBITRES:Centeno i Centeno.

L’Industrias va viure el seu propi diumenge de glòria amb una victòria èpica en el derbi contra el Barça en la reestrena del Pavelló Nord. Cardona, amb una espectacular rematada en el darrer minut, va decidir un duel igualat però en què els locals van perseverar més en atac. És la tercera victòria seguida aquesta temporada dels de Javi Rodríguez contra els blaugrana. L’afició ho va celebrar com si fos un títol.

Quan els jugadors tot just tastaven el parquet, Ferrão va rebre d’esquena, es va girar i va posar el seu segell d’or a la magnífica instal·lació de Santa Coloma. L’Industrias va entomar el cop i va agafar el control del partit gràcies a la pressió alta, a les filigranes de Sepe i a la presència amenaçant de Drahovsky, un malson per al Barça en la història recent. L’eslovac va traduir el domini en l’1-1 després d’aprofitar una passada de Sepe. L’equip de Javi Rodríguez va mantenir el domini fins que Andreu Plaza va demanar temps mort amb cinc minuts per jugar. Finalment, Dyego i Daniel van saber com treure la pilota. Adolfo va tenir una ocasió claríssima que va acabar amb Almagro lesionat. Borja, fred, va entrar a la pista just a temps per veure com Coelho enviava la pilota al seu escaire.

En la segona part, l’Industrias va continuar insistint i Álvarez, murri, va fer l’empat. Ferrão i Dyego van perdonar i es va arribar a un final a cara o creu. Cardona, ja amb el porter jugador, va fer el gol del triomf. Després Khalid va fer penal amb les mans, però els àrbitres no el van veure i el pavelló va ser una festa.