Esports de muntanya

Rècord de Jonathan Romeo al Trail Rocacorba en l’aniversari de la cursa

El mundialista a Londres en 3.000 obstacles, retirat de les pistes, fa el tradicional recorregut en 1h31:19

Jonathan Romeo (Lloret de Mar, 1994) amb 1h31:19 té el rècord del Trail Rocacorba, que aqyest cap de setmana a Canet d’Adri celebrava el seu desè aniversari amb mig miler de participants per als tres recorreguts.

L’atleta mundialista a Londres en els 3.000 m obstacles i retirat de a pista el 2019, era el primer vencedor del cap de setmana en el recorregut original de la cursa, Express, de 20 quilòmetres amb 900 metres de desnivell positiu per pujar i baixar del santuari de Rocacorba. Romeo va superar el garrotxí Isaac Barti i Brun Romuald, segon i tercer amb 1h34:02 i 1h36:54. Mireia Pons també ha dominat la proera la vencedora en dones seguida d’ Anna Guirado i d’Andrea Castán.

La Marathon era la primera cursa diumenge amb 38 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell positiu que tenia en Núria Hospital i Albert García els vencedors en la categoria de parelles mixtes amb 4h33:09. Manu Vilaseca era la guanyadora en dones amb el segon millor temps femení i Cheynna Treto i Ester Alzina segona i tercera. Gerard Morales lligava el seu cinquè triomf a la cursa fent parella amb Lluís Ruiz i en la categoria individual els més ràpids eren Daniel Cazalla, Robert Alert i Oriol Coch.

El recorregut Trail de 30 km i 1.750 metres, el segon del calendari de les Trail Running Series, la Copa Catalana de Trail de la Federació Catalana d’Atletisme, era l’últim en prendre la sortida. Anna Comet, vencedora l’any passat en l’Express, guanyava en dones seguida de Paloma Lobera i Jenny Arasil. El veneçolà Samuel Dávila superava Jonatan Mora després d’un intens frec a frec i Jordi Roy completava el podi masculí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)