Patinatge

L’AS Cunit guanya el campionat de Catalunya de quartets

L’equip, format per quatre patinadors masculins, s’ha imposat al Lliçà de Vall i a Les Franqueses

L’Artistic Skating Cunit amb la seva coreografia Vortex ha guanyat el campionat de catalunya de quartets que s’ha disputat aquest diumenge en el pavelló municipal de Riudoms. L’equip, que s’estrenava en aquest campionat, ha estat format per quatre patinadors masculins Ot Dalmau, Sergio Canales, David Canyet i Arnau Sánchez. Ha sumat un total de 80,50 punts i ha superat a l’AP Lliçà de Vall que amb le muntatge Clover ha sigut el subcampió amb 71,10 punts. La tercera posició l’ha ocupat el CPA Les Franqueses, amb Un-dos i 59,60 punts. Amb els mateixos punts i en la quarta plaça ha acabat el PA Masnou, amb Planeta blau.

En quartets júnior el títol ha sigut pel PA El Masnou amb Contel·lacions i 58,10 punts, mentre que en quartets cadets el títol català ha sigut pel CPA Les Franqueses amb Nessito i 52,80 punts.

En el campionat català de grups de xou júnior, el CPA Olot ha revalidat el seu títol de campió en una competició d’alt nivell i disputada. La seva coreografia Atrapa’m ha sumat 77,5 punts, i ha superat per menys de dos punts al CP L’Aldea, que ha sigut segon amb Inevitable i 75,90 punts, mentre que la tercera posició l’ha ocupat el CPA Girona amb Caos, que ha sumat 74,50 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)