Voleibol

Bouza-Florian i Tovar-Henández guanyen la segona prova del Vichy Catalan Volei Tour

La segona prova del Vichy Catalan Volei Tour, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron de Barcelona, ha finalitzat amb sorpreses en categoria femenina i amb repetició de guanyadors en la masculina. Bouza – Florian i Tovar – Hernández han estat els campions en un cap de setmana amb la participació de 67 parelles, que també ha estat marcat per una segona jornada amb vent i núvols.

Nuria Bouza i Nazaret Florian s’han alçat amb el títol de campiones després de vèncer a la final a Carla Martínez i Marta García per 2-0 en dos sets ajustadíssims (21-19 i 23- 21) que les catalanes han lluitat fins al final. Una igualtat que s’ha viscut en categoria femenina des de primera hora de la jornada de diumenge, i que ha deixat sorpreses com la derrota d’Erika Kliokmanaite i Kadri Puri a mans de Meche Arends i Claudia Santiesteban, en un partit que s’ha decidit en el set de desempat per la mínima. També sorpresa en la lluita pel tercer calaix del podi, que no s’ha celebrat per lesió d’Elena Biosca.

En categoria masculina Hernán Tovar i Rolando Hernández s’han fet, de nou, amb el títol. Els veneçolans ja van ser els campions de la primera prova del campionat de Catalunya de Vòlei Platja celebrada també a Barcelona fa dues setmanes. La victòria ha arribat després de guanyar 2-0 a Conrad Rovira i Ferran Serra a la gran final. En tercera posició han acabat Sergio Ramírez i Zdravko Kamenov, després que el Timothee Platre s’hagués de retirar per lesió en la lluita pel tercer calaix del podi. La propera prova del circuit català es disputarà els dies 5 i 6 de juny a Vilanova i la Geltrú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)