Hoquei sobre herba

La selecció espanyola masculina derrota Rússia en l’europeu

El combinat estatal, amb forces jugadors catalans, ha guanyat per 5-1

La selecció espanyola masculina ha guanyat Rússia per 5-1 en el segon partit del seu grup del campionat d’Europa que s’està disputant a Amsterdam (Països Baixos). El combinat estatal, amb dotze jugadors d’equips catalans, ha començat molt be i ha marcat quatre gols en el primer quart. Amb aquest 4-0 s’ha arribat al descans. En el tercer quart ha ampliat el marcador fins el 5-0, però també ha encaixat un gol. En el darrer quart Espanya ha jugat sense porter per buscar un resultat més ampli de cada a tenir una diferència de gols més amplia a favor, per si hi ha un possible empat a punts en el grup. Pau Quemada ha marcar dos gols.

L’equip estatal masculí jugarà dimarts contra Anglaterra l’últim partit del seu grup. Demà serà el torn de la selecció espanyola femenina que s’enfrontarà als Països Baixos.