Waterpolo

Una jornada amb el ‘dream team’ a Manresa

Waterpolo. La selecció catalana s’enfrontarà amb la dels Estats Units després d’un acte institucional en què es posarà el nom de Manel Estiarte i Duocastella a les piscines de la capital bagenca

La setmana gran dels esports aquàtics a Catalunya tindrà avui una parada a Manresa amb dos fets per si sols ja prou rellevants. A les sis de la tarda, a iniciativa del CN Minorisa, es posarà el nom del llegendari exwaterpolista Manel Estiarte i Duocastella a les piscines municipals de la capital bagenca. A l’acte institucional, hi assistirà lògicament l’homenatjat, a més de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i l’alcalde de la ciutat, Marc Aloy. Tot seguit, a les set, i emès per Esport3, la selecció catalana femenina jugarà un amistós contra el combinat dels Estats Units, que des de dilluns està fent una estada al CAR de Sant Cugat, juntament amb l’equip espanyol. Dos actes molt ben lligats i que s’emmarquen en el centenari de la Federació Catalana de Natació.

Manresa es convertirà per un dia en la capital mundial del waterpolo. De fet, dins la piscina hi haurà pràcticament les mateixes jugadores que el 26 de juliol del 2019 van protagonitzar la final del campionat del món de Gwangju. “La selecció catalana és pràcticament tot el combinat espanyol i l’equip dels Estats Units és com el dream team del waterpolo. Van un parell de passes endavant de la resta de rivals, i això que l’equip espanyol ho ha fet molt bé en els últims campionats, però sempre acaba guanyant per cinc o sis gols de diferència”, destaca el seleccionador català Nani Guiu, que estarà acompanyat a la banqueta per Jordi Valls i Carla Fargas. Si a l’equip català hi haurà tots els grans referents, amb Maica, Laura Ester, Anni Espar i companyia, també hi haurà els baluards dels Estats Units, amb la portera Ashleigh Johnson, Maggie Steffens, Melissa Seidemann i Maddie Musselman, entre altres. L’equip d’Adam Krikorian s’entrena aquests dies al CAR de Sant Cugat amb el propòsit d’enllaçar el seu tercer títol olímpic a Tòquio, que s’afegiria a les tres corones mundials aconseguides a Kazan (2015), Budapest (2017) i Gwangju (2019).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)