Futbol sala

El Palau dictarà sentència

Futbol sala. La presència de públic i la baixa de Pito fan que el Barça afronti amb optimisme el desempat contra l’Inter (20 h)

El Barça afronta amb confiança el partit de desempat d’aquest vespre dels quarts de final de la lliga contra l’Inter (20 h, Teledeporte i Barça TV) amb alguns factors a favor que el fan ser optimista. Hi tornarà a haver públic per animar l’equip i els de Torrejón arriben a Barcelona amb la baixa del seu jugador probablement més desequilibrant, el pivot Pito, nomenat millor de la fase regular en la seva posició i que ha estat un vertader malson en els partits que ha jugat contra el Barça, que en principi podrà disposar de Dyego. Esquerdinha ja va jugar en el segon partit a la pista dels madrilenys.

“El factor públic és important i ens fa lleugerament favorits”, admet Andreu Plaza, que intentarà allargar la seva trajectòria a la banqueta blaugrana abans de deixar el club portant l’equip a les semifinals. Aicardo, l’heroi del segon partit a Torrejón, adverteix que al Barça no se’l pot donar mai per “mort”: “Molts ho van fer però vam demostrar que fins i tot estant contra les cordes podem mostrar l’orgull i saber patir per mantenir-nos vius.” “El partit –hi afegeix–serà una batalla física, tàctica i mental.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)