Hoquei sobre herba

L’equip estatal goleja Gal·lès i s’apropa al cinquè lloc de l’europeu

La selecció espanyola masculina s’ha imposat per 6-1 després de marcar tres gols en el primer quart

La selecció espanyola masculina ha golejat Gal·lès per 6-1 en el primer partit del grup que lluita per acabar cinquè del campionat d’Europa i aconseguir la classificació pel proper mundial. El combinat estatal amb dotze jugadors de clubs catalans, només haurà d’empatar demà contra França (13.45 h) per ocupar el cinquè lloc en l’europeu.

Espanya s’ha avançat amb un 3-0 en el primer quart contra els gal·lesos i al descans ja dominava per 4-1. David Alegre ha marcat dos gols, mentre que Joan Tarrés, Pau Quemada, Xavi Lleonart i Marc Miralles n’han fet un cada un.

En la jornada de demà de l’europeu que s’està disputant a Amsterdam la selecció estatal femenina, amb sis jugadores de clubs catalans, jugarà la semifinal contra Alemanya (18.30 h).