La selecció espanyola perd contra Hongria (10-8) en els quarts de la superfinal

Espanya jugarà del cinquè al vuitè lloc de la lliga mundial

La selecció espanyola ha perdut contra Hongria (10-8) en els quarts de final de la superlliga mundial que s’està disputant a Atenes. Amb aquesta derrota Espanya jugarà el primer partit del cinquè al vuitè lloc contra el Kazakhstan, que ha perdut en un altre quart contra anada per 11-3. La selecció espanyola ja es va enfrontar al Kazakhstan en la fase de grups i la va golejar per 20-11.

El combinat estatal sempre ha anat per darrera en el marcador. En el primer quart ha anivellat un 2-0 i s’ha arribat al final amb un 3-3. La diferència l’ha marcat el segon període en que les hongareses s’ha avançat de dos gols al descans (6-4). La defensa i la portera d’Hongria han estat be i han mantingut a Espanya més de vuit minuts sense marcar fins a la meitat del tercer quart. Dos gols seguits d’Anna Espar –n’ha anotat tres–, han ajustat el partit (7-6), però en el darrer quart les hongareses s’han tornat a distanciar fins un 10-6. Dos gols seguits de Roser Tarragó, també n’ha fet tres, han ajustat una mica el resultat final.