Tennis

El mataroní Albert Ramos renuncia als Jocs Olímpics

Albert Ramos ha renunciat als Jocs de Tòquio tot i que tenia el rànquing suficient per anar-hi. Arran de la renúncia de Rafa Nadal i també de la de Roberto Bautista, Ramos entrava de ple entre els quatre millors de la delegació de la federació espanyola (40è), però per “motius de calendari i per la situació sanitària”, segons explica el seu tècnic José María Diaz, ha optat per la renúncia. El tennis en els Jocs es jugarà del 24 de juliol a l’1 d’agost. Tot seguit arrenca la gira nord-americana de pista dura –amb els Masters 1.000 de Toronto i Cincinnati–que es culminarà a l’obert dels EUA. Tres tennistes d’entre els 10 millors del món –Nadal, Thiem i Bautista–i cinc dels primers vint, ja han renunciat.

Ramos va debutar en els Jocs a Rio 2016. Ramos debuta avui, si la pluja ho permet, en el torneig d’Eastbourne sobre herba i la setmana vinent jugarà a Wimbledon.

Tot indica que els jugadors escollits per Sergi Bruguera seran Pablo Carreño (13è), Alejandro Davidovich (35è) i que també hi entrarà Pablo Andújar (70è). Pel que fa als dobles, sembla ser que Marcel Granollers també hauria renunciat. El català és el número 10 del món i compliria els paràmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)