Rugbi

Els Diables s’estrenen aquest dimecres a Sud-àfrica

L’equip s’enfronta als Toyota Cheetahs (16.30 h, Esport 3) amb la presència de tres jugadors catalans en la seva primera convocatòria

Els Diables de Barcelona s’estrenen aquest dimecres en la Toyota Challenge de Sud-àfrica contra l’equip local, els Toyota Cheetahs. El partit (16.30 h, hora catalana) es podrà seguir per Esport 3 i GOL, que també oferiran el partit del dia 26 contra la selecció de Kenya. En la convocatòria per al primer partit dels Diables hi figuren 23 jugadors, entre els quals destaquen alguns dels jugadors catalans que han viatjat amb l’expedició: Oriol Fariñas i Francesc Pulido (Poblenou) i David Hinojosa (Sant Cugat). La resta de l’equip està format per jugadors internacionals, sobretot d’Irlanda i Sud-àfrica.

Els Diables es preparen per fer el salt el proper mes d’octubre a una nova competició internacional que reunirà diferents franquícies professionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)