Handbol

Toro i Lozano enlairen el Sarrià a Sant Quirze (29-36)

Les aturades del porter i els gols 14 gols de l’extrem han permès l’equip sumar la segona victòria de la lliga

El Sarrià s’ha revenjat amb ganes de la cruel derrota en la primera jornada contra el Sant Quirze completant el seu millor partit de la temporada en una exhibició formidable d’Aleix Toro sota els pals i de Guillem Lozano (14 gols), un malson sense aturador fins que els àrbitres l’han acabat enviant a la banqueta amb dues exclusions seguides a quatre minuts del final. Tot i la baixa de Vicente l’equip s’ha fet fort en una pista difícil i agafa moral amb la segona victòria de la temporada per mirar d’aixecar el vol en la segona volta.

Després d’uns primers minuts igualats el partit s’ha acabat trencant en el minut 20 quan Toro ha baixat la persiana i els d’Espar ho han aprofitat per trencar la defensa local amb transicions i contraatacs letals. Pep Espar ha fet jugar tot l’equip i entre els joves ha destacat Pep Arnau, valent sempre que ha rebut la pilota.

El Sarrià s’havia perdut els dos partits anteriors en aplicació del protocol sanitari contra la covid-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)