Toro i Lozano enlairen el Sarrià

Handbol. Les aturades del porter i els gols de l’extrem (14) lideren l’exhibició de l’equip

Sant Quirze 29 Sarrià 36

SANT QUIRZE:Estirado, J. Blanco (3), Reig (5), Pueyo, O. Blanco (4), Fernández (1), D. Navarro, Esparza, M. Garcia (4), Moreno (2), S. Navarro (2), Malid (2), Romero (1), Guiteras (1), D. Garcia i Berbel (4).SARRIÀ:Moreno, Pararols, P. Arnau (2), Pórtulas (3), Masmiquel (2), Lozano (14), Fina (1), Teixidor (1), Toro, Jaureguiberry (8), Ballester (2), Lucea, Font, Mariscal (3), Gutiérrez i Biosca.PARCIALS:2-3, 4-5, 6-8, 9-15, 10-17; 11-21, 16-22, 18-25, 22-30, 24-24 i 29-36.ÀRBITRES:Gutiérrez i Martínez. 3 exclusions Sant Quirze i 5 Sarrià.

La propera (19-12-21)

Port Sagunt-Màlaga; Barça-Ciudad Real; Alacant-Sant Quirze; UE Sarrià-Cajasur CBM; Eivissa-Esplugues.

El Sarrià es va revenjar de la cruel derrota en la primera jornada contra el Sant Quirze completant el millor partit de la temporada en una exhibició formidable d’Aleix Toro sota els pals i de Guillem Lozano (14 gols), un malson sense aturador fins que els àrbitres el van enviar a la banqueta amb dues exclusions seguides a quatre minuts del final. Tot i estar-se dues jornades sense jugar, l’equip es va fer fort en una pista difícil i agafa moral amb la segona victòria de la temporada.

Després d’uns primers minuts igualats, el partit es va acabar trencant en el minut 20, quan Toro va baixar la persiana i els d’Espar van aprofitar per córrer i desfer la defensa local amb transicions i contraatacs letals. Pep Espar va fer jugar tot l’equip i entre els joves va destacar Pep Arnau, valent sempre amb la pilota a les mans.