Més esport

preguntes

JORDI BASTÉ

Nervis abans de l'inici

1.

COM ÉS
que quan el Barça fitxava mitjanies nefastes que ens van omplir els àlbums de cromos de futbolistes indignes es reclamava més mirar a la Masia, i ara que la Masia uneix tota la història del barcelonisme molts reclamen a Pep Guardiola que fitxi més i que deixi de pujar jugadors del filial? Eren els mateixos que ara el critiquen pel fitxatge de Hleb o de Txigrinski o els que el criticaven abans per pujar Pedro o Sergio Busquets?

2.

AMB TOTS
els respectes que l'hi tinc perquè és un bon home i un gran culer (i perquè és l'avi que el va parir), però és l'exdirectiu Amador Bernabeu la persona més adequada per tenir el títol d'ambaixador del Barça davant la UEFA?

3.

NINGÚ
no ha observat que la TDT ha ampliat fins a límits gairebé insuportables l'oferta esportiva madridista? No és ovacionable aguantar l'allau d'opinió madridista (que no d'informació) dels darrers dies amb el tema d'Özil, que sembla que Mourinho ja té el nou Messi i, a més, robat al Barça?

4.

PER QUÈ
després de la roda de premsa d'ahir queda clar que Pep Guardiola està emprenyat com una mona pel tema d'Ibrahimovic, agreujat per les declaracions del seu representant i per les constants filtracions des de l'interior del club aparegudes els darrers dies en la premsa?

5.

NO VAU
quedar en fase d'al·lucinació quan, a COM Ràdio, a mitjan setmana, el representant de la marca de roba esportiva que vesteix l'Espanyol, Li Ning, va dir que la nova vestimenta ja havia sortit de la Xina i, quan li van preguntar quan arribaria va respondre que esperava que estigués a Barcelona per al primer partit de lliga? Quinze dies per arribar?

6.

QUÈ PASSA
exactament amb l'estat físic del bon jan de l'Iván de la Peña? Què ha passat ara? Un altre cop a la sala d'operacions? Amb la baixa desgraciada de Mattioni, realment Pochettino està d'acord amb la plantilla que té aquest any?

7.

QUÈ VA
passar exactament la temporada passada entre Xavi Pascual i Jordi Trias que no hem sabut? És tan sols que a l'entrenador del Barça, molt lícitament, no li agrada el joc de Trias?

8.

COM SÓN
possibles les declaracions impresentables de l'agent americà de Rudy Fernández que taquen la imatge del jugador mallorquí? Com és que s'estan posant de moda els representants amb megàfon que malmeten la imatge del seu representat com ara el d'Ibrahimovic i el de Touré? Estem d'acord que declaracions com les de l'agent de Rudy puguin ser sancionades per un òrgan regulador, com ha passat en l'NBA, que ha castigat el jugador amb una multa de 25.000 dòlars perquè el seu representant va criticar durament els Blazers?

9.

COM SÓN
d'intolerables les imatges del partit de bàsquet entre Grècia i Sèrbia, dos dels equips que històricament els han agradat més les baralles en una pista? Si Nicolas Anelka ha estat sancionat amb 18 partits per la Federació Francesa de Futbol, amb quants milers de partits hauria d'estar sancionat per la federació de bàsquet del seu país el serbi Krstic, clarament de caràcter inestable, a qui se li va ocórrer llançar una cadira que va anar petar al cap del grec Boroussis?

10.

SABEU
que l'esportista que s'està construint una casa a la part alta de Barcelona, com anunciàvem la setmana passada, és Pau Gasol, que ja té el permís d'obres? I ara una altra pregunta que quedarà resposta dissabte que ve: quin exfutbolista del Barça va anar amb la seva esposa i el seu fill de sis anys al castell de Peralada a veure el concert de Miguel Bosé diumenge passat a la nit?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)