Esquí

Del Rio i Grioche mostren la seva lluita a la Copa de França

Gina del Rio va ser la 6a millor júnior i va quedar a 25 segons del podi

El cap de setmana ha estat per als joves de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) en esquí de fons, ja que Gina del Rio i Quim Grioche han disputat la Copa
de França a La Clusaz.

El dissabte Gina del Rio va ser 10a en la qualificació de l’sprint, a 11 segons de la primera. Als quarts de final va patir una caiguda i es va quedar sense opcions de passar a semifinals. “Ens quedem en què va fer una molt bona qualificació, segur la millor cursa que ha fet en sprint, bastant a prop del cap de carrera, amb molt bona actitud i molt bona tècnica”, va explicar el tècnic, Xabier del Val.

Diumenge, Del Rio va competir als 5km clàssics i va tornar a oferir un bon rendiment, segons del Val: “Ha estat 8a en scratx i la 6a júnior a un minut de la guanyadora i a 25 segons de podi, i tenint en compte que les júniors que té davant són totes de l’equip francès, estem molt satisfets perquè ha esquiat molt bé, tècnicament ha millorat el que hem treballat aquesta setmana”.

Per la seva part, Quim Grioche va competir també a l’sprint i a la disciplina de distància, de 10km clàssic. Però en un primer revolt va caure i després va anar sense massa confiança als revolts en baixada i perdia temps. Finalment va acabar 36è, a 2.20 del guanyador.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)