Futbol sala

Ferrão, baixa contra el Burela

El pivot del Barça va patir una forta contusió a l’espatlla esquerra en una acció fortuïta en la final de la supercopa contra el Palma

Ferrão, pitxitxi de la lliga amb 16 gols, serà baixa pel partit que el Barça ha de jugar dissabte (20.30 h) a la pista del Pescados Rubén Burela, corresponent a la dissetena jornada de la primera divisió. El pivot blaugrana té una forta contusió a l’espatlla esquerra que es va fer en una acció fortuïta en la final de la supercopa contra el Palma. L’evolució de la lesió marcarà la disponibilitat pels propers partits.

Quatre baixes segures i la contribució del filial

Ferrão s’uneix a les baixes segures de Matheus, Lozano i Ortíz. A més, Pito, que ja va jugar la final de la supercopa amb molèsties al glutis del maluc esquerre, també és dubte. Amb aquest panorama, Jesús Velasco es veurà obligat a fer una convocatòria amb diversos jugadors del filial. Aquesta setmana ja han estat entrenant amb el primer equip el porter Dirul, i els jugadors de pista Albert Ortas, Víctor Pérez, Jorge Carrasco, Daniel i Rubén.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)