Natació

El destacat tècnic britànic, Ben Titley, s’incorpora a la natació espanyola

Treballarà en el CAR de Sant Cugat

El prestigiós entrenador britànic Ben Titley és la nova aposta de la natació espanyola per complementar un equip d’entrenadors liderat pel Director de Rendiment Sean Kelly. És l’aposta de la federació espanyola per donar un impuls als programes d’alt nivell. Ben Titley ha tingut grans èxits com a tècnic i arriba amb més de 300 medalles internacionals i prop de 500 rècords nacionals a l’esquena. Ben Titley serà el cap d’entrenadors del el Centre Nacional d’Entrenament de Sant Cugat. Va dirigir l’ITC de Loughborough abans de la seva etapa professional al Centre Nacional d’Entrenament a Toronto, on va portar la natació canadenca al període més prolífic de tota la seva història, com es va poder comprovar en els Jocs de Tòquio.

Ben Titley s’ha mostrat il·lusionat amb la seva incorporació: “No podria estar més entusiasmat d’unir-me al projecte de la federació espanyola al Centre Nacional d’Entrenament de Sant Cugat. Treballar amb l’entrenador Olaf Wildeboer i amb l’equip del CAR, de renom internacional, m’il·lusiona i impulsa a crear un entorn de classe mundial on l’èxit resulti inevitable”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)