Handbol

Desestimada la reclamació contra el Barça per una possible alineació indeguda en els quarts de la copa

L’Anaitasuna el va presentar després de perdre divendres

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola d’Handbol ha desestimat aquest matí la reclamació presentada per l’Helvetia Anaitasuna per la possible alineació indeguda per part del Barça en el partit de quarts de final de la copa que els va enfrontar ahir, i que els blaugrana van guanyar per 35-32.

“Analitzada la normativa reglamentària aplicable, el Comitè Nacional de Competició acorda desestimar la reclamació formulada en considerar que no s’ha comès cap infracció en la inscripció dels jugadors del FC Barcelona en el partit en virtut del previst a l’apartat II.C 5 en relació amb l’II.A 7 tots dos de la NO.RE.BA 2021/2022”, ha assenyalat el comitè en la seva resolució.

L’Anaitasuna va presentar després del partit de quarts un recurs sol·licitant la impugnació al considerar que el Barça no va complir la norma que exigeix que entre els setze jugadors inscrits en l’acta del partit ha d’haver-hi un “mínim” de dos jugadors d’edat “júnior” nascuts en els anys 2001, 2002 i 2003.

Després d’analitzar el cas el Comitè de Competició ha anunciat aquest matí que desestima el recurs i que el Braça podrà jugar aquesta tarda la semifinal contra el Morrazo Cangas (19 h). No obstant això, el comitè ha indicat que el conjunt navarrès té la possibilitat de recórrer la resolució davant el Comitè d’Apel·lació aquest mateix matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)