El Barça venç el Cangas (36-28) i jugarà la seva final de copa número 40

Els blaugrana s’han distanciat a partir del minut 20 i han destacat Maciel a la porteria i Gómez en atac

El Barça s’ha classificat per la final de copa que s’està disputant a Antequera i jugarà la seva final número 40 i novena consecutiva d’aquesta competició. Els blaugrana han derrotat en la semifinal al Figoríficos Morrazo Cangas per 36-28. Els gallecs han aguantat amb un marcador ajustat, d’un o dos gols per sota, fins el minut 20 i a partir d’aquí el Barça ha marcat el ritme i s’ha distanciat còmodament. El rival del Barça en la final sortirà del partit que han de jugar aquesta nit (21 h) el Fraikin Granollers i l’Ángel Ximénez Puente Genil.

En la primera meitat al Barça l’hi ha costat distanciar-se en el marcador i fins i tot ha anat per darrera (4-5). Un parcial de 3-0 l’hi ha donat la primera avantatge de dos gols en el minut onze. Els gallecs han continuat encertats i amb el seu porter fent aturades uns minuts més, fins el 9-8, abans del minut vint. Els blaugrana han fet un parcial de 5-0 (14-8), i han mantingut aquests sis punts de marge fins arribar al descans amb un 17-11.

En els primers minuts de la segona meitat el Barça s’ha avançat de vuit gols (20-12) i el Cangas ha jugat amb atac de set homes i sense porter. Els gallecs han reduït una mica el resultat, però també han encaixat dos gols a porta buida, un del porter blaugrana Maciel. El Barça ha arribat a la màxima diferencia de deu gols (30-20) a deu minuts del final i ha guanyat per 36-28. Gómez ha sigut el màxim golejador del partit amb vuit dianes, sis de penal.