Handbol

Trident de luxe per reforçar més un Barça de somni

Handbol. El Barça fa la presentació oficial de Carlsbogard, Nielsen i Wanne per intentar revalidar un any més la Champions i poder fer història en una temporada amb molts títols en joc

El Barça, després de guanyar dilluns la supercopa de Catalunya, va presentar oficialment els seus tres fitxatges d’aquesta temporada: el meta danès Emil Nielsen i els suecs Hampus Wanne (extrem esquerre) i Jonathan Carlsbogard (lateral), un trio de qualitat que apuntala l’ambiciós projecte del vigent campió d’Europa. Al costat del directiu de la secció, Joan Solé, el danès Nielsen assegurava complir un desig que tenia de feia temps: “És un orgull estar en el que per a mi és el club més gran del món, i vinc amb un sol objectiu: guanyar títols. No estic acostumat a estar en un club com el Barça, però m’entenc bé amb l’assistent Tomas Svensson, una llegenda del Barça, i amb Gonzalo Pérez de Vargas, el meu company a la porteria. Tot és molt positiu.” Pel que fa al suec Hampus Wanne, ha subratllat que volia tocar el sostre europeu amb el Barça: “Quan vaig començar a jugar a Flensburg tenia una sèrie d’objectius, i ara, al cap de nou anys, quan et crida un club com el Barça fa que tinguis nous objectius que espero complir aquí, com és aconseguir una altra vegada la lliga de campions.” Finalment, Carlsbogard va explicar el paper que tindrà en l’equip: “Aquí el cap és Carlos Ortega, i ell és qui pren les decisions sobre el paper que haig de tenir. Tothom vol jugar seixanta minuts, i jo l’única cosa que vull és fer bé el meu paper a la pista i intentar donar el màxim de mi en cada minut que hi sigui.”

LES FRASES

A tothom li agrada jugar els 60 minuts, però l’únic que vull és fer bé el meu paper per ajudar l’equip a guanyar
Jonathan Carlsbogard
Vinc amb nous objectius que espero complir aquí, com és aconseguir una altra vegada la lliga de campions
Hampus Wanne
M’entenc bé amb l’assistent Tomas Svensson, una llegenda del Barça, i amb Gonzalo Pérez de Vargas
Emil Nielsen

Artur Parera, el quart ‘fitxatge’

X.B.

L’altra incorporació de Carlos Ortega és el jove Parera, que tot i que ja havia tret el nas en el primer equip, aquest any en formarà part a tots els efectes. També van jugar la supercopa els joves Urdangarin i Reguart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)