El Barça s’imposa a la pista del Conca per 26-38

El Barça s’ha imposat en la seva visita a la pista del Conca per 26-38 en el seu primer desplaçament en la lliga Asobal. Els blaugrana han dominat després de l’1-0 inicial i poc as poc s’han distanciat de deu gols en la primera meitat (10-20 en el minut 21) i al descans s’ha arribat amb un 14-25. En la segona meitat els blaugrana han aconseguit la seva màxima avantatge de setze gols en el minut 46 (19-35). En tot moment el Barça ha controlat el partit i s’ha emportat la victòria per 26-38. Ludovic Fàbregas ha sigut el màxim golejador amb7 gols. El porter González Pérez de Vargas ha anotat els seus dos primers gols de la temporada.