Handbol

El Barça s’estrena a la Champions amb la baixa de Luka Cindric

L’equip de Carlos Ortega comença demà el camí cap al tercer títol europeu consecutiu a la pista del Pick Szeged (18.45 h per Esport3)

El Barça enceta demà a la difícil pista del Pick Szeged (18.45 h per Esport3) el seu periple cap a la tercera Champions consecutiva amb la baixa del central croat Luka Cindric, que encara arrossega molèsties musculars a la cama dreta. Sí que hi seran les tres cares noves del curs, el porter danès Emil Nielsen, i el lateral suec Jonathan Carlsbogard i el seu compatriota, l’extrem esquerre Hampus Wanne, que s’està mostrant demolidor en atac. “Està clar que el Szeged és l’equip de la Lliga de Campions amb més altura i amb més quilos, i això ens obligarà a parar el seu joc interior, que és on marquen la diferència”, adverteix el tècnic blaugrana Carlos Ortega, que ha recordat que el Barça ha perdut en les seves dues últimes visites en el feu del campió hongarès.

El conjunt de Juan Carlos Pastor manté el bloc del curs passat, amb el pivot magiar Bence Banhidi, com a capità i líder natural de l’equip. Altres jugadors destacats són els seus extrems Mario Sostaric, el seu màxim golejador (63 gols), i Sebastian Frimmel (60), el lateral esquerrà Imanol Garciandía, el central portuguès Miguel Martins, el pivot Miklos Rosta i el porter croat Roland Mikler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.