El Barça certifica a Lleó el ple de triomfs en la primera volta (30-42)

El Barça ha superat amb claredat l’Ademar Lleó (30-42) en l’últim partit de la primera volta de l’Asobal. Els blaugrana s’han hagut de refer d’una arrencada difícil, amb molta intensitat del conjunt local, però han acabat marcant més de 40 gols per cinquè cop en un partit de l’Asobal aquest curs.

Tot i començar manant (0-2), els d’Ortega han vist com l’Ademar arribava a dominar de quatre gols (9-5). Els blaugrana no s’han tornat a situar per davant fins al minut 24 (13-14), però ja no han cedit més. El resultat al descans, això, sí, ho deixava tot obert (15-18). La segona part ha estat de molta superioritat del líder invicte, amb un parcial (15-24) prou significatiu. Un cop s’han escapat de sis (16-22), els d’Ortega ja no han hagut de patir. La diferència final (+12) ha estat la més àmplia d’un partit amb set gols de Makuc–sense error en el llançament– i set més de Dika Mem (7/9). També ha marcat el porter danès Emil Nielsen.