El CN Terrassa perd de 5 gols (14-9) contra el Ferencvàros i és eliminat en els quarts de l’Euro Cup

En els minut set les hongareses ja han posat l’eliminatòria al seu favor

El somni europeu del CN Terrassa ha arribat a la seva fi al perdre per 14-9 (5-3, 2-1, 4-2 i 3-3) a la piscina del Ferencvàros en la tornada dels quarts de final de l’Euro Cup. Les egarenques tenien dos gols de marge (9-7) del partit d’anada i han perdut per cinc de diferència. En el minut set les hongareses ja han posat l’eliminatòria al seu favor i sempre han controlat el partit.

Les egarenques s’ha avançat amb un 0-2 en els primers minuts, però les hongareses han empatat al transformar dos penals i després han completat un parcials de 5-0 que les ha situat amb l’eliminatòria al seu favor (5-2). El Terrassa s’ha tornat a situar a un gol amb dues dianes seguides, però s’ha arribat al descans amb un 7-4. tres gols per sota, i les egarenques virtualment eliminades.

En l’inic del tercer període el Ferencvàros ha ampliat el seu avantatge fins al cinc gols (10-5) i les egarenques ja no han pogut reaccionar. El conjunt hongarès ha controlat el partit i la diferència i s’ha imposat per 14-9. Pel Terrassa han marcat Peña (3), Ten Broek (2), Bosveld (2), Cuenda i Camus.