Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa passa a la semifinal de l’EHL en els ‘shoot out’ (2-2 i 3-2)

El porter Marc Calzada ha tingut una gran actuació contra el Gantoise

l’Atlètic Terrassa s’ha classificat per la semifinal de l’EHL, la màxima competició continental, al superar el Gantoise belga en els shoot out (3-2) després d’un partit de quarts de final que ha acabat amb un 2-2. El porter del conjunt egarenc Marc Calzada ha estat molt encertat i ha aturat tres llançaments de shoot out del conjunt belga.

Els egarencs han tingut tres penals corner consecutius en contra en el tercer minut de partit, però el conjunt belga no n’ha aprofitat cap. El Gantoise ha començat a dominat i l’Atlètic Terrassa tenia dificultats per arribar a l’àrea contraria. El primer cop que ho ha fet de manara clara Joan Tarrés ha marcat l’1-0 a un minut del final del primer quart. En el segon minut del segon període els belgues han empatat en el refús d’un penal corner. Els egarencs no s’han pogut treure el domina belga de sobre han tingut dos penals corner més en contra, i el porter Calzada ha continuat fent bones aturades en aquestes jugades i s’ha arribat al descans amb empat.

En la segona meitat el Gantoise ha continuat tenint més la bola i s’ha avançat en el marcador a vuit minuts del final en un penal corner. L’Atlètic Terrassa ha continuat lluitant i Pol Cabré ha empatat a tres minuts del final. En els shoot out Quin Malgosa, Pepe Cunill i Jordi Bonastre han marcat i Marc Calzada ha fet tres aturades.

El rival de l’Atlètic Terrassa en la semifinal serà el Rot-Weiss Colònia alemany que ha superat per 0-3 en els shoot outs a l’Hamburger alemany després del 4-4 al final del partit. L’enfrontament es jugarà diumenge (13.45 h).

En l’altra banda del quadre els neerlandesos del Bloemendaal han derrotat per 7-2 els alemanys del Harvestehuder, mentre que el Racing Club de Brussel·les belga ha superat per un ajustat 2-3 el Pinoké neerlandès. L’altre semifinal enfrontarà al Bloemendaal i al Brussel·les.