Tennis

Badosa sotmet Bucsa i jugarà els quarts de final d’Stuttgart contra Sabalenka

Paula Badosa (31a de la WTA) ha superat avui amb solvència per 6-1 i 6-2 en 1h10 a la tennista cantàbrica d’origen moldau de 25 anys Cristina Bucsa (64a de la WTA) en els vuitens de final dels WTA 500 d’Stuttgart i continua afermant el seu procés de recuperació. La de Begur ha esmicolat el servei rival en el segon i el quart jocs del primer parcial pressionant molt bé amb les restades i li ha acabat de posar al peu al coll amb tres breaks en el segon acte, en el qual ha estat molt superior apesar que Bucsa, alliberada quan perdia 5-0, ha consumat el seu primer trencament i ha sumat dos jocs. La velocitat de la bola de Badosa ha fet mal i no ha permès que Bucsa entrés al partit amb dels seus bons canvis de direcció. La cantàbrica també ha intentat sense èxit trencar el ritme de l’empordanesa amb deixades i pilotes tallades però no n’ha fet prou davant de la solvència de Badosa.

La rival de l’empordanesa en els quarts de final serà la bielorussa Aryna Sabalenka (2), que ha eliminat a la txeca Barbora Krejcikova per 6-2 i 6-3. Sabalenka, una tennista molt agressiva, és la vigent campiona de l’obert d’Austràlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)