Tennis

Badosa planta cara a Sabalenka, la número 2 del món, i cau en tres disputats sets

L’empordanesa perd en els quarts d’Stuttgart per 6-4, 4-6 i 4-6

Paula Badosa ha lluitat i ha plantat cara a la segona jugadora del rànquing mundial, Aryna Sabalenka, i ha cedit en tres sets (6-4, 4-6 i 4-6) en els quarts de final del WTA 500 d’Stuttgart. L’empordanesa ha fet un gran partit, ha lluitat fins al final i ha tingut les seves opcions, però ha acabat perdent en dues hores i mitja.

En el primer set Paula Badosa ha sortit molt centrada i decidida, i en el tercer joc ha trencat el servei de la bielorussa. L’empordanesa ha fet un joc brillant i s’ha mostrat segura amb el seu servei, fins al desè joc en que Aryna Sabalenka ha disposat de tres boles de trencament. Paula Badosa servei per guanyar el set, ha sabut refer-se i anotar-se la primera mànega per 6-4.

Paula Badosa ha dominat l’inici del segon set amb un break en el segon joc i s’ha situat amb un 4-2, però la bielorussa ha començat a demostrar perquè és la numero 2 del món, ha guanyat quatre jocs seguits i s’ha emportat el set per 4-6. Aryna Sabalenka ha continuat amb el seu encert en l’inici del segon amb tres jocs més i s’ha situat amb un 0-3. La jugadora de Begur ha reaccionat, ha anivellat el partit (3-3) i ha continuat lluitant, però al final ha cedit per 3-6, després de tres jocs finals en que s’han trencat el servei mutuament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)