Handbol

Haniel Langaro entrarà en la convocatòria per a la fase final de copa

El lateral brasiler del Barça, operat del tendó d’Aquil·les al desembre, podria disposar d’alguns minuts en el torneig del KO, que comença divendres a Santander

El lateral brasiler Haniel Langaro, operat al desembre d’una ruptura del tendó d’Aquil·les, entrarà en la convocatòria del Barça per afrontar la final a vuit de la copa del rei, que comença divendres a Santander. El primer rival dels blaugrana serà el Torrelavega (15.30 h, Esport 3).

Amb previsió que l’equip barceloní hagi de jugar tres partits seguits –les semifinals son dissabte i la final diumenge– i tenint en compte que la setmana vinent ja afronten els quarts de final de la Champions contra el GOG Gudme, Carlos Ortega farà una convocatòria àmplia, de divuit jugadors, amb la inclusió del lateral esquerre brasiler. “Han estat quatre mesos i mig de molt treball i dedicació, i ja tenia moltes ganes de tornar a viatjar amb l’equip. És la meva segona setmana d’entrenaments i cada cop vaig agafant més confiança i perdent la por. Si puc jugar uns minuts i guanyem el títol seria un cap de setmana perfecte”, apunta Langaro, després d’haver superat per primer cop una lesió de llarga durada. El jugador ha de passar en les pròximes hores una ressonància de control i aleshores rebrà l’alta mèdica de manera oficial. La idea d’Ortega i el cos tècnic és que Langaro vagi guanyant ritme de competició amb vista a què pugui arribar en les millors condicions possibles davant una hipotètica final a quatre de la Champions a Colònia, el cap de setmana del 17 i 18 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)