Esquí

Els andorrans aposten pels entrenaments a la glacera de Les 2 Alpes

L’Andorra Freestyle Club, l’equip d’SBX i EEBE, de pretemporada als Alps francesos

L’Andorra Freestyle Club han estat els primers a visitar la glacera de Les DeuxAlpes. Fins a set esportistes (Nerea Fernandez, Èlia Pascuet, Henry O’Meara, Martin Cantel, Àlex Rojas, Loek Van Oel i Max Royo) i dos entrenadors (Oriol Asin i Kilian Vidal), van ser a l'esmentada glacera des del 27 de maig i fins al 2 de juny.

I continua sent alta la presència dels equips tècnics andorrans en aquesta estació. Si bé l’equip U19 dels EEBE va ser el primer de la FAE en esquiar a l’estació francesa -van fer quatre dies a principi de mes i hi tornaran del 18 al 23-, ara són els equips nacionals els desplaçats a Les DeuxAlpes per tenir contacte amb la neu. També viatjaran, més tard, els U16 de l’EEBE, del 23 de juny al 5 de juliol.

Ara mateix als Alps es troben els equips masculí i femení. La intenció de cada grup és acumular hores d’esquí provant els materials i posant les bases en aquest principi de temporada.

De moment, els primers dies han estat irregulars amb estones de sol però també molta boira en alguns moments. En tot cas, el treball no s’atura i els equips s’adapten a les condicions canviants per continuar amb la preparació, que inclou sessions de tècnica però també en alguns casos de velocitat.

Roger Puig i l’equip d’SBX, també a Les DeuxAlpes


Qui també viatjarà a Les DeuxAlpes serà Roger Puig. L’esquiador ho farà el pròxim dilluns 19 de juny per estar-s’hi una setmana a l’estació francesa.

També es troba a l’estació francesa l’equip de boardercross de la FAE. MaevaEstevez i Mario daCruz entrenen aquests dies de pretemporada i ho fan provant el material i recuperant les sensacions sobre la neu.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)