Natació

Brillant plata per Emma Garcia i Dennis González en el duet tècnic mixt del mundial

La parella catalana suma 248.0499 punts i supera per set dècimes la parella xinesa, tercera

Emma Garcia i Dennis González han aconseguit una impressionant medalla de plata en el duet tècnic mixt, la primera en aquesta modalitat per Espanya en un mundial. Els nedadors catalans, que van aconseguir la millor nota en les preliminars han defensat molt bé les seves opcions i han sumat 248.0499, i per només set dècimes han superat a un dels grans favorits, Xina. Emma Garcia i Dennis González han estat puntuats amb uns magnífics 103.1000 en l’impressió artística i en l’execució dels elements han arribat als 144.9499.

El títol mundial i la medalla d’or l’han aconseguit els germans japonesos Tomoka Sato i Yotaro Sato amb 255.5066 punts, mentre que la tercera plaça ha estat pels xinesos Wentao Cheng i Haoyu Shi, que van fallar en la preliminar, han sigut dels primers en tirar-se a la piscina i han sumat 247.3033 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció