Natació

Tió i Ozhogina no passen de l’onzè lloc en la final del duet lliure del mundial

La catalana i l’andalusa, cinquenes en la preliminar, han rebut tres ‘base marks’ que les han allunyat de les places d’honor

La catalana Iris Tió i l’andalusa Alisa Ozhogina, penalitzades amb tres base marks, no han pogut passar de l’onzena posició de la final del duet lliure del mundial de Fukuoka. Tió i Ozhogina, cinquenes en la fase preliminar, havien elevat gairebé 4,5 punts el grau de dificultat amb vista a la final i havien de fer una rutina gairebé perfecte per aspirar a les places de podi, però amb les tres penalitzacions i 175,7437 punts s’han vist relegades a la penúltima posició.

Les germanes austríaques Anna-Maria i Erini-Marini Alexandri han complert els pronòstics i s’han imposat per únicament dues dècimes de diferència (255,4583 i 255,2480) respecte del duet xinès en un final d’enorme nivell. Han completat el podi les japoneses Moe Higa i Mashiro Yasunaga (249,5167), onzenes en la preliminar, però que han rebaixat el grau de dificultat per no tornar a rebre base marks. El duet israelià, dirigit per Anna Tarrés, ha estat quart (236,1334), el d’Estats Units d’Andrea Fuentes setè (209,5187) i els Països Baixos d’Esther Jaumà vuitè (206,0396).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)