Natació

Àfrica Zamorano no entra en la final dels 200 m esquena del mundial

La barcelonina ha fet 2:10.76 i ha acabat l’onzena en les semifinal

Àfrica Zamorano no s’ha pogut classificar per la final del mundial de Fukuoka en els 200 m esquena, i ha ocupat la 11a posició total en les semifinals. La barcelonina del CN Sant Andreu ha finalitzat en la cinquena posició de la primera semifinal amb 2:10.76, un registre pitjor del que ha aconseguit al matí en les eliminatòries (2:09.99). Àfrica Zamorano ha fet una bona sortida i anava tercera en els primers 50 m, després ha ocupat la quarta plaça, i en els darrers metres ha perdut un lloc i ha acabat cinquena. La darrera en entrar en la final ha estat l’australiana Jenna Forrester amb 2:09.74.

En la primera final del dia l’australiana Mollie O’Callaghan s’ha imposat en els 100 m lliure i ha fet el doblet històric, ja que ja s’havia imposat en els 200 m lliure, un fet que no havia passat mai en un mundial. L’australiana, de 19 anys, ha remuntat en els darrers metres i s’ha imposat amb 52.16 a la nedadora de Hong Kong Siobhan Haughey, que ha liderat la prova en l’inicia i que ha acabat segona amb 52.49.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)