El Barça jugarà la final de la supercopa Ibèrica

Els blaugrana guanyen en la semifinal l’Sporting de Portugal (37-32) i buscaran revalidar el títol contra el Porto

El Barça ha guanyat la semifinal de la supercopa Ibèrica contra l’Ssporting de Portugal per 37-32 i s’ha classificat per la final. Els blaugrana lluitaran per revalidar el títol que van aconseguir l’any passat en la primera edició contra el Porto a partir de les quatre de la tarda.

El conjunt blaugrana ha començat a dominar des de l’inici i en el minut 10 ja guanyava de quatre gols (9-5). L’Sporting ha reaccionat i s’ha apropat fins a només 1 cinc minuts després (11-10), i poc després amb un parcial de 0-5 els portuguesos s’han situat per davant (14-16). Dika Mem ha estat l’encarregat de donar la volta al marcador i els blaugrana han arribat al descans amb un 19-18 al seu favor.

En la segona meitat ha entrat Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria, i amb les seves aturades i els gols de Dika Mem i Luis Frade, el Barça s’ha tornat a distanciar amb avantatges de tres i quatre gols (28-24). A deu minuts del final ha arribat a la màxima diferència de cinc gols (32-27) i en els últims minuts el Barça ha mantingut la diferència fins el 37-32 final.

En l’altre semifinal el Porto ha derrotat per 32-26 el Logroño La Rioja, i el conjunt portuguès serà el rival del Barça en la final de demà a les quatre de la tarda.