Rem

Tres banyolins a les semifinals del mundial de rem de Belgrad

Els quarts de final del campionat del món de Rem celebrat a Belgrad han portat bons resultats per a tres remers banyolins, que han aconseguit classificar-se entre les dotze millors tripulacions del món.

El primer a remar ha sigut Manel Balastegui, que ha aconseguit classificar-se per a les semifinals després de quedar en tercera posició en la modalitat de skiff lleuger masculí (1xLM). A les semifinals, que es disputaran demà dijous, haurà de quedar entre els tres primers classificats per obtenir un lloc a la final.

En el doble scull pes lleuger masculí (2xPLM), Dennis Carracedo i el seu company Caetano Horta han creuat la línia de meta en primera posició en un ajustadíssim final de regata. Carracedo i Horta competiran a la semifinal de demà per fer-se un lloc a la final i, d’aquesta manera, obtenir el bitllet per als Jocs Olímpics de París 2024, reservat als set primers classificats en aquesta categoria.

Finalment, Aleix García, juntament amb Rodrigo Conde, ha guanyat els seus respectius quarts de final en el doble scull masculí (2xM), de manera que la parella es troba entre les dotze millors tripulacions, onze de les quals obtindran el bitllet per als JJOO de l’any vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)